Άρης-Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί της ανατροπής (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί της ανατροπής (vid)ageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 07:30

Στις 6 Οκτωβρίου 2019 ο Ολυμπιακός πήγε στη Θεσσαλονίκη και είδε τον Άρη να προηγείται στο σκορ στο 7’ με κεφαλιά του Ντιγκινί.

Ο Γάλλος έφτασε τα 5 γκολ κόντρα στους Πειραιώτες, αφού έχει βρει δίχτυα απέναντί τους ως παίκτης του Πανθρακικού, του Ατρόμητου και του Άρη.

Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είχε διπλή απάντηση.

Κατ’ αρχάς ισοφάρισε στο 33’ με κεφαλιά του Μασούρα, ύστερα από σπουδαίο σλάλομ και σέντρα του Τσιμίκα.

Και στο 38’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά για να νικήσει τον Έμαν και να δώσει το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους».

Εκείνο ήταν το 4ο γκολ του Μαροκινού, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν προσέθεσε άλλα 16 για να πάρει τη θέση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί της ανατροπής Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/28/2020 - 07:30 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/niki_me_anatropi_kai_el_arabi.m… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Σε μια σεζόν κατά την οποία ο Μαροκινός πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League, μεταξύ των αναμετρήσεων που έκρινε ήταν και το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την κανονική περίοδο. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Σε μια σεζόν κατά την οποία ο Μαροκινός πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League, μεταξύ των αναμετρήσεων που έκρινε ήταν και το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την κανονική περίοδο. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 07:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα