Άρης: Με δύο σίγουρες κι άλλες δύο πιθανολογούμενες επιστροφές (video)

Οι διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα Play Offs της Stoiximan Super League δεν επιτρέπουν σημαντικά περιθώρια ξεκούραση και ο Άρης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τη χθεσινή αναμέτρηση των «Κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Ολυμπιακό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν

εκ νέου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Άρη: «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό (οι Μπίργκερ Βερστράτε και Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέτισαν την ποινή τους).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης» (28/04, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος ‘Stoiximan Super League’».

Keywords
Τυχαία Θέματα