Άρης: “Κλεάνθης Βικελίδης” με κόσμο τρεις μήνες μετά!

Μοιάζει σαν… ψέμα, αλλά είναι γεγονός! Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ανοίγει και πάλι τις πύλες του για τους φίλους της ομάδας στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο, στις 25 του μηνός. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι η “κίτρινη” έδρα θα έχει και πάλι κόσμο τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά, που έγινε αυτό!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο παιχνίδι που ο Άρης έδωσε με τους οπαδούς του στο πλευρό της ομάδας ήταν

με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 26 του περασμένου Νοέμβρη. Ακολούθησε ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ στις 4 Δεκεμβρίου, μετά είχε διακοπή το πρωτάθλημα και όταν άρχισαν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, είχε εφαρμοστεί η κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο των γηπέδων, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας. Έτσι, στις 17 Δεκεμβρίου, ο Άρης υποδέχτηκε τον ΟΦΗ χωρίς κόσμο στις εξέδρες κι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι.

Με το άνοιγμα των γηπέδων την περασμένη εβδομάδα, ο Άρης είχε την αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, το Σάββατο 17/2. Ο αμέσως επόμενος αγώνας είναι με τον Βόλο, εντός έδρας, και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, μιας και οι φίλοι της ομάδας έχουν μείνει τρεις μήνες εκτός.

Σήμερα (19/2) η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Αυτή αναφέρει και τις τιμές:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα (19/02), η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣΤΙΜΗΘΥΡΕΣ 1, 3, 4, 515,00 €ΘΥΡΑ 220,00 €ΘΥΡΑ 925,00 €ΘΥΡΑ 7 30,00 €ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός»)75,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3,4,5 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης διατίθενται από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 25/02 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα