Άρης: Η πρόκληση της υπέρβασης

Άρης: Η πρόκληση της υπέρβασηςndaoutisΣάβ, 12/19/2020 - 11:11

Βήμα – βήμα το πάνε ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του, αλλά πλέον άρχισαν να πείθουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν το κάτι παραπάνω.

Οι ίδιοι αρνούνται να προσδιορίσουν ποιο είναι αυτό το «κάτι παραπάνω».

Δεν θέλουν ούτε να δίνουν υποσχέσεις, ούτε να μιλάνε πολύ.

Αρκούνται στα έργα και στα αποτελέσματα των προσπαθειών τους εντός των αγωνιστικών χώρων.

Προερχόμενοι από ένα δύσκολο αγώνα

και φεύγοντας με μια σημαντική νίκη από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς  καλούνται να ξεπεράσουν σήμερα ένα ακόμη εμπόδιο.

Παίζουν με τον ΟΦΗ που «διψάει» για τους βαθμούς. Η βαθμολογική θέση των Κρητικών που προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΛ, δεν τους επιτρέπει για επιπλέον βαθμολογικές απώλειες, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.
 
Μια αγωνιστική πριν  από τον αγώνα της Λάρισας (11η ), η ομάδα του Γ. Σίμου έχασε στο «Γεντί Κουλέ» από τον Απόλλων Σμύρνης και είναι λογικό να θέλει την αποφυγή νέων απωλειών. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο ΟΦΗ απομακρύνεται από τον δικό του βασικό στόχο που είναι η είσοδος στην εξάδα. 

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο βαθμός δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης για τον Άρη είναι αυξημένος.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το εκτός έδρας αήττητο, προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Κυρίως όμως, όλοι μαζί καλούνται να ξεπεράσουν τα τελευταία γεγονότα με τον Σιαμπάνη και όσα ακολούθησαν του ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής.

Και εδώ είναι που μετράει τις δυνάμεις της η μεγάλη ομάδα.

Αφήνει στην άκρη όσα έξωαγωνιστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας και συγκεντρώνεται στον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη έχοντας απέναντι της ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Ο νεαρός τερματοφύλακας το κεντρικό πρόσωπο της ειδησεογραφίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δείχνει πείσμα και πάθος για να παραμείνει «πρωταγωνιστής» μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο Έλληνας τεχνικός του Άρη αποφασίσει να δώσει σήμερα στον Σιαμπάνη φανέλα βασικού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «μικρός» έχει την συμπαράσταση σύσσωμης της «κιτρινόμαυρης οικογένειας», ξέρει ότι άπαντες τον στηρίζουν και με την αυτοπεποίθηση που δείχνει, είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα καταφέρει και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια βρήκε στον δρόμο του.

Ο φετινός Άρης στηρίζεται στην ομαδική δουλειά και με μοναδικό κίνητρο την διάκριση που τόσο λείπει από τον σύλλογο τα τελευταία (πολλά η αλήθεια είναι) χρόνια, κινείται μεθοδικά για την… μονιμοποίηση του στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off ndaoutis Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Άρης είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ομάδα πείθει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα