Άρης: Φρένο στο ξεπέταγμα του Ρουπ

Κακό μαντάτο για τον Λούκας Ρουπ και τον Άρη είναι το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (28/2) ο Γερμανός μεσοεπιθετικός. Αυτή έδειξε ότι ο νεοαπκτηθέντας από τους “κίτρινους” παίκτης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους, που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 8 έως 10 ημέρες.

Πρακτικώς, το διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση συνεπάγεται ότι ο Ρουπ

θα χάσει το ερχόμενο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το αισιόδοξο σενάριο είναι ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (12/3).

Όπως και να έχει, το πρόβλημα τραυματισμού κόβει τον καλό ρυθμό που έπιασε στον Άρη ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στις 4 συμμετοχές, που έχει ως τώρα με τη νέα του ομάδα, έχει προλάβει να σκοράρει μία φορά και να δώσει μία ασίστ, ενώ έθελξε με την απόδοσή του στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.

Οι αγώνες με αντιπάλους τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα τον βοηθούσαν να ανεβάσει το ρυθμό του ακόμη περισσότερο εν όψει πλέι οφ και να βρεθεί ακόμη καλύτερα με τους καινούργιους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι, που όπως είναι φυσικό, θα βοηθούσε κι όλη την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια και τις αναμετρήσεις με τους άλλους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα