Άρης: Έτοιμος για το μεγάλο κόλπο!

Άρης: Έτοιμος για το μεγάλο κόλπο!edadaΠέμ, 03/04/2021 - 12:16

Φορτωμένος αυτοπεποίθηση, πάθος και ενέργεια ο Άρης ετοιμάζεται για τη σημερινή (4/3, 20:00') ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με

προίκα το υπέρ τους γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης", οι "κίτρινοι" ψάχνουν ένα -τουλάχιστον- γκολ και επιζητούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, ώστε να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα υπέρ των "ερυθρόλευκων" και να πάρουν το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού, στον οποίο στοχεύουν να φτάσουν στο τέλος του δρόμου.

Οι "κίτρινοι", απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League 1, με την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα, γνωρίζουν καλά ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ξέρουν ότι δεν είναι και τόσο απλό να πετύχουν το ένα γκολ που τους χρειάζεται, κρατώντας ταυτόχρονα το μηδέν στην άμυνά τους. Άλλωστε, η εξέλιξη του παιχνιδιού μπορεί να είναι τέτοια, που να απαιτούνται περισσότερα γκολ από αυτούς, κάτι που θα κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα.

Παρουσιάζονται αποφασισμένοι, όμως, να κάνουν την προσπάθειά τους και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους να προκριθούν. Έχουν πρόσφατη εικόνα από τον αντίπαλό τους στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος, όπου απέσπασαν ισοπαλία εκτός έδρας (1-1), ενώ τους έχει δώσει ώθηση το γεγονός ότι στη βαθμολογία της Super League 1 ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, όπου μάλιστα βρίσκονται μόνοι τους αφήνοντας πίσω τους όλους τους άμεσους ανταγωνιστές. 

Αγωνιστικά, η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με την έννοια ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι. Ο Ματέο Γκαρσία δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως κι ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος μάλιστα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- χάνει και το ντέρμπι που ακολουθεί αμέσως μετά με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε στην αποστολή για το σημερινό ματς 21 ποδοσφαιριστές, τους εξής: Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μαρτίνη.

Σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει (σε σχηματισμό 4-2-3-1) ο Μάντζιος, ο Κουέστα αναμένεται να είναι στην εστία, οι Σούντγκρεν και Γκάνεα  δεξιά κι αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, με τον Δεληζήση και τον Ροζ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Οι Σάσα και Τζέγκο αναμένεται να είναι και πάλι αμυντικοί μέσοι, ο Μπερτόγλιο επιτελικός, ο Γκάμα αριστερός μεσοεπιθετικός και ο Μπρούνο ή ο Σίλβα δεξιός μεσοεπιθετικός. Στην κορυφή, ο Μάνος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, με τον Μήτρογλου να διεκδικεί τη θέση.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Προσηλωμένος στο στόχο της πρόκρισης στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας ετοιμάζεται ο Άρης για τη σημερινή (4/3, 20:00) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των προημιτελικών Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα