Άρης: Ενισχυμένος στο Αγρίνιο

Με επιπλέον επιλογές παικτών για τον Άκη Μάντζιο πηγαίνει ο Άρης στην αυριανή (13/2) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικού Κυπέλλου, σε σχέση με αυτές που είχε στον αμέσως προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” (10/2).

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “κίτρινων” έχει στη διάθεσή του τον νεοφερμένο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος χθες και σήμερα έκανε τις πρώτες προπονήσεις με την καινούργια του ομάδα. Επίσης, διαθέσιμος

είναι ο Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος στον αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Οι δύο παίκτες δίνουν έξτρα λύσεις στον προπονητή τους σε επίθεση και άμυνα, αντίστοιχα.

Βεβαίως, αμφίβολος είναι ο Νέβεν Τζούρασεκ, ο οποίος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη κάκωση στο δεξιό γόνατο και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις. Αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ή όχι στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά ανήμερα της αναμέτρησης, καθώς η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά.

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή, που από την περασμένη Παρασκευή παρέμεινε στα Γιάννινα μέχρι και σήμερα, οι παίκτες το μεσημέρι έκαναν προπόνηση σε γήπεδο της πόλης. Αυτή ήταν η τελευταία εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό αύριο. Το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο οι “κίτρινοι” να αναχωρήσουν για το Αγρίνιο.

Η αποστολή των “κίτρινων”, που είχε αναχωρήσει την περασμένη Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη, θυμίζουμε ότι αποτελούνταν από τους εξής παίκτες: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδη, Δεληζήση, Παναγίδη και Αγοραστό. Πέρα από τον τιμωρημένο Μοντόγια, εκτός είχαν μείνει οι Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo, καθότι είχαν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και οι Ferrari, Rupp, Χριστοδουλόπουλος και Κυριαζής, με απόφαση του προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα