Άρης: Αποφάσεις για Ρουπ

Η επόμενη μέρα στον Άρη είναι περίοδος αποφάσεων. Μπορεί να έχει μείνει ένα ακόμη παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκή, ήδη όμως γίνονται σκέψεις και προεργασίες.

Σε αυτό το επίπεδο, σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος είναι και ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα καθίσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Άρη για να συζητήσουν τη συνέχιση της συνεργασίας καθώς με την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του Άρη τον χειμώνα, η προοπτική ήταν για νέες συζητήσεις το καλοκαίρι

Ο Ρουπ

με τη γνωστή καριέρα βέβαια μέχρι τώρα, δεν “γέμισε” με πολλές συμμετοχές αυτό το διάστημα καθώς μέχρι τώρα έχει κάνει 7 παιχνίδια από τα οποία τα τρία βασικός και το πρόσφατο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ ήταν και το μοναδικό, μέχρι τώρα, που έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα.

Αν δηλαδή βάλει κάποιος τα νούμερα του Ρουπ από τη μια και από την άλλη, τις επιδόσεις του Νταρίντα, παίκτη που επίσης ο Άρης πήρε τον χειμώνα, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο Τσέχος έχει κάνει μέχρι τώρα 22 παιχνίδια. 

Ομως… Στην περίπτωση του Ρουπ υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά” που βάζει με ενδιαφέρον για τον Άρη το θέμα στις συζητήσεις.

Ο Ρουπ είχε έρθει από ένα διάστημα απραξίας. Ηταν δεδομένο δηλαδή ότι θα χρειαζόταν ένα διάστημα προσαρμογής. Επίσης, είναι και το θέμα του τραυματισμού του που κράτησε τον Ρουπ πάνω από δύο μήνες εκτός. Κι από την άλλη, σε αυτά τα παιχνίδια που έπαιξε, έδειξε (όπως το έκανε και προσφάτως με την ΑΕΚ αλλά και με τον ΟΦΗ ή τον Ατρόμητο) τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Οι παράμετροι θα μπούνε στις συζητήσεις και το τι θα γίνει αναμένεται με ενδιαφέρον. 

Keywords
Τυχαία Θέματα