Αποσύρεται η Κόνταβεϊτ!

Η Εσθονή τενίστρια, άλλοτε Νο.2 του κόσμου, ταλαιπωρείται από οσφυϊκή δισκοκήλη, που δεν της επιτρέπει να προπονείται σε φουλ ρυθμό και σε ηλικία μόλις 27 ετών αναγκάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα της.

Η ανακοίνωση της Κόνταβεϊτ:

«Σήμερα ανακοινώνω ότι ολοκληρώνω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλήτρια. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό και συσκέψεις με τo ιατρικό τιμ μου, ενημερώθηκα ότι έχω οσφυϊκή δισκοκήλη. Αυτό δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι σε φουλ ρυθμό και να δίνω συνεχείς

αγώνες. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να συνεχίσω σε τοπ επίπεδο σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το τένις μου έχει δώσει και διδάξει πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων. Ήταν σημαντικό για μένα να φέρω τη σημαία της Εσθονίας στα γήπεδα και να παίζω μπροστά στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις μετά την τελευταία μου προσπάθεια ως επαγγελματίας τενίστρια – θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και να αγωνιστώ όσο σκληρά μπορώ στο Wimbledon. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή συμπαράσταση».

Η Κόνταβεϊτ αφήνει την ενεργό δράση έχοντας φτάσει μέχρι το Νο2 του κόσμου, έχοντας κατακτήσει 6 τίτλους WTA με την καλύτερη πορεία της στα Grand Slam να είναι τα προημιτελικά του Australian Open του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα