Αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο Παγέτ

Στη γαλλική «L’ Equipe» παραχώρησε συνέντευξη ο Ντιμίτρι Παγέτ και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αποχώρηση από τη Μαρσέιγ, στην επιθυμία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Παρισίου, αλλά και τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

«Ειλικρινά, η πληγή της αποχώρησής μου από τη Μαρσέιγ, δεν θα επουλωθεί ποτέ. Ο χωρισμός ήταν βάναυσος και πολύ δύσκολος για μένα. Ωστόσο, έπρεπε να ζήσω με αυτό. Όταν έφτασα στη Βραζιλία, ήμουν στον πάτο. Ήταν δύσκολο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (σ.σ. αναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ), είχε τελειώσει. Στο μυαλό μου, δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω. Ευχαριστώ τη Βάσκο Ντε Γκάμα και τους οπαδούς της που με βοήθησαν να επανέλθω. Ήταν η αγάπη τους που με έσωσε», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω. Στη Ligue 1; Αδύνατον! Δεν ήθελα να πάω σε έναν σύλλογο χωρίς πίεση ή χωρίς φιλοδοξίες. Ήθελα ένα δυνατό κλαμπ, όπου οι άνθρωποι θα με μισούν αν δεν είμαι καλός. Οπότε, για μένα είχε τελειώσει. Είδα τον εαυτό μου να καταρρέει. Είχαμε μακροχρόνιες συζητήσεις με τους μάνατζερ μου μου και τη σύζυγό μου. Ευτυχώς ήταν εκεί για να με επανακινητοποιήσουν. Υπήρχε και ο Ολυμπιακός, αλλά επιλέξαμε την Βραζιλία, να φύγουμε μόνοι και χωρίς καμία κυρία διαχείριση των τεσσάρων παιδιών που με το σχολείο, το ποδόσφαιρο. Αν είμαι εδώ, είναι χάρη στη σύζυγό μου. Υπέγραψα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα