Αποκαλύφθηκε ο λόγος της μεγάλης διάρκειας του "Avengers: Endgame"

Λογικό ακούγεται...

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το περιοδικό Total Film (μέσω GamesRadar), οι σκηνοθέτες του επερχόμενου "Avengers: Endgame", Joe and Anthony Russo, εξήγησαν γιατί η ταινία έχει διάρκεια 3 ωρών.

"Είναι ο επίλογος ενός πειράματος που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια. Του μεγαλύτερου πειράματος στην ιστορία του κινηματογράφου. Είναι μια επική αφήγηση που ταιριάζει να είναι γύρω στις τρεις ώρες", είπε ο Joe Russo.

Όσον αφορά την πίεση για τη διάρκεια της ταινίας, ο Anthony Russo είπε ότι αυτή προήλθε από τους ίδιους

τους σκηνοθέτες. "Σε εμένα και τον Joe μας αρέσει η άμεση αφήγηση. Μας αρέσει να είναι μικρή και συγκεντρωμένη και να δώσουμε στο κοινό μια καλή ιστορία. Αλλά σε αυτή την ταινία… κανένας δεν μας πίεσε να την κόψουμε. Κατά κύριο λόγο πιέσαμε τον εαυτό μας", είπε.

Συνεχίζοντας εξήγησε γιατί το τελευταίο κεφάλαιο του Infinity Saga θα ήταν τόσο μεγάλο. "Το υποπτευόμασταν", είπε. "Ο αριθμός των χαρακτήρων, η ιστορία, το γεγονός ότι είναι επίλογος. Ήταν τόσα πολλά που έπρεπε να γίνουν και θα ήταν δύσκολο. Θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να τα διηγηθείς".

Οι σεναριογράφοι της συγκεκριμένης ταινίας, αλλά και άλλων project του MCU, Christopher Markus και Stephen McFeely, μίλησαν και αυτοί για τη διάρκεια της ταινίας. "Αισθανόμασταν ότι ήταν μια ταινία που δεν έπρεπε να γίνει γρήγορα", είπε ο Markus. "Το κοινό έχει δει 21 ταινίες", συνέχισε. "Έχουν ξοδέψει περίπου 44 ώρες από τη ζωή τους. Κανένας δεν θα έλεγε, ‘Πρέπει να την κάνω 85 λεπτά, θέλω μια ωραία και γρήγορη κατάληξη’. Το κοινό έχει κερδίσει έναν ικανοποιητικό επίλογο μεγάλης διάρκειας. Κανένας δεν ήθελε να την χειριστεί έτσι ώστε να γίνει μια γρήγορη επιτυχία στο box-office. Ακόμα και όταν την βλέπεις δεν αισθάνεσαι ότι είναι αγγαρεία".

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει ότι "η άσχημη πορεία των γεγονότων που τέθηκαν σε κίνηση από τον Thanos που εξαφάνισε το μισό σύμπαν και διέσπασε το ρόστερ των Avengers αναγκάζει τους υπόλοιπους Avengers να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια στην σπουδαία κατάληξη των 22 ταινιών της Marvel Studios, το Avengers: Endgame".

Αν είστε τολμηροί, διαβάστε για την αποκάλυψη δύο σκηνών της ταινίας κατά τη διάρκεια του CinemaCon, οι οποίες παρουσιάζουν το στάτους των Infinity Stones και μια ομαδική σκηνή με την Captain Marvel.

O Chris Evans μίλησε προσφάτως για την επιλογή του ως Captain America, έναν ρόλο που αρνήθηκε δύο φορές, αλλά και πώς ένιωσε βλέποντας την πρώτη ώρα της ταινίας. Ο Tom Holland δήλωσε ότι δούλευε χωρίς σενάριο, επειδή έχει μια τάση να του ξεφεύγουν πράγματα.

Η ταινία, όπως και άλλες αυτόν τον μήνα, θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν πριν δύο μέρες και οι ιστότοποι των κινηματογράφων κόλλησαν από την έντονη κίνηση. Όπως είναι φυσικό, οι προπωλήσεις ξεπέρασαν αυτές του "Star Wars: The Force Awakens".

Τέλος, η Marvel Thailand κυκλοφόρησε 12 νέες αφίσες χαρακτήρων με ήρωες τους, που επιβίωσαν του Decimation.

IGN GreeceAvengers: Endgame Special Look Trailer (Υποτιτλισμένο)Νέο υλικό από το Avengers: Endgame αποκαλύφθηκε στο CinemaCon12 νέες αφίσες χαρακτήρων για το Avengers: Endgame

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα