Απλές σκέψεις, τροφή για προβληματισμό

@ Το δίχως άλλο, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε για φινάλε της φετινής σεζόν...

@ Σε μια χρονιά που όλοι προσδοκούσαμε ότι θα γευόμασταν την αγωνία μέχρι (γιατί όχι) το τελευταίο λεπτό, με τρείς ομάδες να πέφτουν μαζί -ή σχεδόν μαζί- στο νήμα... Η κατάληξη ήταν τουλάχιστον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ για το ποδόσφαιρό μας...

@ Η αίσθησή μου είναι πως ακόμη κι αυτοί οι φίλοι της ΑΕΚ, λίγο πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, ΑΛΛΙΩΣ περίμεναν τις στιγμές αυτές.
Μετά από 23 σεζόν, έχοντας δει σ΄αυτό το διάστημα τους μεγάλους αντιπάλους
(ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) να κατακτούν 19 και 4 πρωταθλήματα (αντίστοιχα), νομίζω πως ονειρευόντουσαν πολύ διαφορετικά την επάνοδο στην κορυφή.

@ Αν και -είναι αλήθεια ότι- η ΑΕΚ είχε την μικρότερη ανάμιξη σε όλο αυτό το σκηνικό.
Στο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, δεν αναμίχθηκε καν. Κι ας είχε "έννομο συμφέρον", που λέν κι οι δικηγόροι, λόγω βαθμολογικής θέσης.
Στο δε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, παρότι έμαθε λίγες ώρες πριν τη σέντρα ότι το +5 από τον αντίπαλό της είχε γίνει, μέσα στη...νύχτα, +2 κι η "άδεια Τούμπα" θα ...γέμιζε, δεν έβγαλε κιχ.

@ Έπαιξε κανονικά το 90λεπτο, δέχθηκε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, κρατούσε το 0-0 και -συνεπώς- το +2 ως το 90΄...
Όλα αυτά είναι τα απολύτως ποδοσφαιρικά και σύννομα. Μετά όμως...

@ Βλέπετε, τις αποφάσεις βάση του ΚΑΠ, τις παίρνουν ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Κι όσο κι αν γκρινιάζουμε και "διαφωνούμε", δεν μπορεί παρά να παραδεχτούμε πως "αυτοί ξέρουν καλύτερα".
Και, όσο κι αν επιθυμούμε διακαώς τη μπάλα στο...πλεχτό, μόνον οι ποδοσφαιριστές μπορούν να το κάνουν και κανένας από το...πέταλο ή τα επίσημα.

@ Όταν όμως φτάσει (που να...μην έφτανε!) η ώρα μιας κρίσιμης διαιτητικής απόφασης; Τότε "ΕΜΕΙΣ" (ΌΛΟΙ) ξέρουμε καλύτερα από "ΑΥΤΟΥΣ"!!!
Τι κι αν δεν έχουμε ανοίξει καν, ούτε...μια φορά, το βιβλίο των κανονισμών;
Τι κι αν παρακολουθούμε το παιχνίδι από το πέταλο ή τις υψηλότερα ευρισκόμενες στο γήπεδο θέσεις και (χωρίς replay) δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να έχουμε πιο καθαρή εικόνα από τους διαιτητές; Λεπτομέρειες...

@ Και...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ έρχονται τα ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ!

@ Υ.Γ Δεν θέλω καν να ασχοληθώ με το πόσο, πολύ ή λίγο, χτύπησε το ρολό χαρτιού τον προπονητή του ΟΣΦΠ. Ούτε με το αν ήταν σε θέση ή όχι να μείνει στο γήπεδο και να διεξαχθεί το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ.
Δεν νομίζω πως πρέπει να καταπιαστώ με το άν φοβόντουσαν ή όχι οι παίκτες της ΑΕΚ κι αν, κατά συνέπεια, θα έπρεπε να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, έστω και 2,5-3 ώρες μετά την διακοπή του ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Δεν θα καταπιαστώ ούτε καν με την (σοκαριστική, είν΄ αλήθεια) θέα ΟΠΛΟΥ εντός αγωνιστικού χώρου.
Θα ρωτήσω μόνο:
Έπρεπε ή όχι να τιμωρηθεί το χτύπημα του αντίπαλου προπονητή από τη ΡΙΨΗ ενός ρολού χαρτιού μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
Έπρεπε ή όχι να υπάρξει τιμωρία για το "ντου" του ιδιοκτήτη-προέδρου, με την προσωπική του φρουρά, εντός αγωνιστικού χώρου και την κίνησή του κατά του διαιτητή και αντιπάλων διαπιστευμένων ;
Και αν -ρητορικά πάντα- μου απαντήσει κάποιος "ΟΧΙ", τότε γιατί ακριβώς ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ...ΡΙΠΤΗΣ και γιατί Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ, εγγράφως μάλιστα, ΣΥΓΝΩΜΗ;
Κάποιες απλές σκέψεις και μόνο, έτσι, σαν τροφή για προβληματισμό...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα