Απανωτά season heights για Λίνο (video)

Στην καλύτερη φάση του την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που πηγαίνει από διάκριση σε διάκριση. Στο χθεσινό (25/11) ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, κάτι που συνέβη και λίγες ημέρες νωρίτερα, στη νίκη του "Δικέφαλου" στην Ισπανία, επί της Τενερίφης, για το Basketball Champions League. Μάλιστα, με την επίδοσή του σε εκείνο το παιχνίδι πήρε τον τίτλο του κορυφαίου όλης της 7ης αγωνιστικής
για τον ευρωπαϊκό θεσμό.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ο Χρυσικόπουλος πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ περιόδου, πολύ κοντά σε δικά του ρεκόρ καριέρας. Είχε 20 πόντους, έναν λιγότερο από όσους πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο την περασμένη σεζόν (21) και μάζεψε 25 βαθμούς στο ranking, πέντε λιγότερους από όσους είχε στο εντός έδρας ματς της σεζόν 2016-2017 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών (30). Ο Χρυσικόπουλος, στο ντέρμπι με τους "κίτρινους", εκτός των παραπάνω, πήρε 4 ριμπάουντς, είχε 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.
Στο μεταξύ, από τους καλύτερους του "Δικεφάλου" στο παιχνίδι αυτό ήταν ο Ντάριους Γκάρετ, που συνδύασε την εμφάνισή του με ένα ατομικό επίτευγμα. Έχοντας 4/7 δίποντα, ξεπέρασε τα 100 στην Basket League. Έχει 103/191 (53,92%).

Με τα δύο κλεψίματα που έκανε στο ντέρμπι -το ένα ήταν σε μια κρίσιμη άμυνα στο τέλος- ο Ουίλ Χάτσερ έφτασε τα 53 στο πρωτάθλημα και μπήκε στην πρώτη 10άδα των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και τον Ρόουλ Μάρσαλ, οι οποίοι είχαν από 51. Παράλληλα, έπιασε στην 8η θέση της λίστας τον Φιλ Γκος.
Δείτε παρακάτω βίντεο με τα επιτεύγματα του Χρυσικόπουλου, το οποίο ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα