Αντετοκούνμπο: «Υπάρχει λόγος όταν αντιδρώ έτσι» (video)

Ο Έλληνας παίκτης υποστήριξε πως δε θυμάται τι έγινε ακριβώς στη συγκεκριμένη φάση, θέλοντας να βάλει τέλος στο περιστατικό. Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά και στη νίκη 115-108 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για τη φάση με τον Σρέντερ: «Δε θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε. Συνήθως όταν αντιδρώ έτσι υπάρχει λόγος. Αλλά δε θυμάμαι τον λόγο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του: «Ένας μυϊκός

τραυματισμός μπορεί να προκύψει, αλλά πρέπει να παίζεις πολλές φορές με πόνο και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου. Στόχος μου είναι να παίζω πάντα 82 παιχνίδια, αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό, πηγαίνω λίγο παρακάτω. Πρέπει να σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα. Σε κάποια παιχνίδια έπαιξα με πόνο, ήθελα να παίξω και με τους Σανς, αλλά πρέπει να κοιτάμε και μακροπρόθεσμα. Ο κόουτς υπήρξε παίκτης και ξέρει πώς είναι. Πολλές φορές η επιμονή μου είναι το μεγαλύτερο όπλο μου, αλλά και η μεγαλύτερη αδυναμία μου. Ο Κόμπι μού είχε πει κάποτε ‘η μεγαλύτερη αδυναμία και αρετή μου είναι πως είμαι μ…’. Έχει να κάνει με το πώς το χρησιμοποιείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα