Αντετοκούνμπο: «Να είμαι MVP των Μπακς» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς θα γίνει ο πολυτιμότερος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας παίκτης δεν φάνηκε να τον απασχολεί η συζήτηση που έχει ξεκινήσει σχετικά με την υποψηφιότητά του για το βραβείο του MVP της εφετινής κανονικής περιόδου.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: ‘Προσπαθώ σκληρά να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη. Ξέρω πως αν το κάνω όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Σκέφτομαι μόνο να είμαι
ο MVP των Μπακς γιατί αυτό είναι που μετράει. Να πανηγυρίζουμε νίκες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να πετύχει κάποιο εύκολο καλάθι και προσπαθούμε σκληρά στην άμυνα».

Στη συνέχεια, τόνισε πως ακούει τις συμβουλές των μεγαλύτερων αστεριών του ΝΒΑ: «Φυσικά και ακούω όσα λένε! Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο και από τους δύο αλλά στο τέλος της ημέρας εγώ πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου που περιλαμβάνει ώρες στο γυμναστήριο, μελέτη γύρω από το μπάσκετ και προσπάθεια».

Το σχετικό βίντεο:

.@KristenLedlow recently sat down with @Bucks superstar, @Giannis_An34 on #InsideStuff! pic.twitter.com/PO8wrxkyXv

NBA TV (@NBATV) 18 Νοεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα