Ανρί: "Η Άρσεναλ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα"

Ανρί: "Η Άρσεναλ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα"osinteliΤρί, 03/16/2021 - 10:22

Αισιόδοξος για το μέλλον της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί, με αφορμή τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ.

Ο ζωντανός "θρύλος" των Λονδρέζων υποστήριξε πως η Άρσεναλ στην καλή της ημέρα μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στην Premier League και τόνισε πως το στοιχείο

που λείπει από την ομάδα είναι η συνέπεια.

"Θεωρώ πως ο Μικέλ κέρδισε χρόνο για τον εαυτό του, κερδίζοντας πέρυσι το FA Cup. Ο τρόπος που κέρδισαν αυτό τον τίτλο κόντρα σε μια δύσκολη αντίπαλο, έκανε τους οπαδούς να τον αγαπήσουν περισσότερο. Αυτό το οποίο λείπει τώρα από την ομάδα, είναι η συνέπεια. Πολλές φορές που τους παρακολουθώ, φαίνεται να μην πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν. Σε άλλες περιπτώσεις, που καλούνται να ανατρέψουν καταστάσεις, παίζουν πολύ καλύτερα.

Μπορώ να διακρίνω εύκολα την πρόοδο που έχει επιφέρει ο Μικέλ και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να είναι περισσότερο συνεπής και συγκεντρωμένος στους ποδοσφαιριστές του. Όταν παίζουν επιθετικά και βγαίνουν μπροστά, μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα", σχολίασε ο Τιερί Ανρί.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Αισιόδοξος για το μέλλον της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί, με αφορμή τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ.

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 10:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα