Ανοιχτή στην Εβερτον η πόρτα του Σίλβα

Αν και αρνήθηκε για ακόμα μία φορά να πει πολλά σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Εβερτον για συνεργασία μαζί του, ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε να κρατήσει την πόρτα του ανοιχτή στην ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Ο πρώην τεχνικός της Χαλ έχει αναλάβει τη Γουότφορντ από τον περασμένο Μάιο, αλλά το όνομά του συζητιέται τις τελευταίες εβδομάδες για την αντικατάσταση του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία των «ζαχαρωτών».

«Το μυαλό μας είναι πλέον στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τη Νιούκαστλ. Δουλεύουμε καλά από τότε που ήρθα και η προηγούμενη
εβδομάδα ήταν εξαιρετική. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά και άξιζαν τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και χαίρομαι που δεν επηρεάστηκαν από τις φήμες», σχολίασε ο Πορτογάλος.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Στο ποδόσφαιρο, τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν μία ομάδα παίζει καλά και μερικές φορές ακόμα και όταν δεν είναι πολύ καλή. Το μόνο που μπορώ να σχεδιάσω τώρα είναι η προπόνηση της Δευτέρας. Για τα υπόλοιπα, θα περιμένουμε το μέλλον για να μάθουμε τι θα συμβεί», ανέφερε.
Keywords
Τυχαία Θέματα