Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Λαμίας

Η προετοιμασία της Ξάνθης εν όψει του αγώνα για το νέο έτος με αντίπαλο την Λαμία εκτός έδρας, έχει ξεκινήσει με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς ώστε να είναι πλήρως έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης, νευρομυικού συντονισμού σε συνδυασμό με ασκήσεις κατοχής μπάλας, pressing ενώ στο τελευταίο κομμάτι το βάρος έπεσε στην τακτική.

Το τεχνικό επιτελείο πέρα από τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών
Καμαρά – Μπρίτο, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη Λαμία για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League τον Δήμο Μπαξεβανίδη που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του (7 κίτρινες κάρτες).

Η Ξάνθη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος συγκέντρωσε 18 βαθμούς, απολογισμός που μπορεί να χαρακτηριστεί θετικός,όμως ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα στο δεύτερο μισό. Ένα από τα σημεία που προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα του ο Σέρβος τεχνικός, είναι το επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα το τελειώμα των φάσεων. Βέβαια δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός προκειμένου η Ξάνθη να έχει επιθετικές λύσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα