Ανανέωσαν Μπρίτο και Κίκε

Σειρά μετά τον Κάσα Καμαρά στις ανανεώσεις συμβολαίων πήραν άλλοι δύο παίκτες, όπως αναμένονταν, στην Ξάνθη. Ο λόγος για τους Αρμίντο Μπρίτο και Κίκε Μπόουλα, τους οποίους οι Θρακιώτες έδεσαν με νέα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, τόσο ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, όσο και ο μέσος από την Ισημερινή Γουινέα, υπέγραψαν νέα συμβόλαια συνεργασίας με τον ΑΟΞ έως το καλοκαίρι
του 2019. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Θράκης τους επιβράβευσε για τη μέχρι τώρα παρουσία τους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί από τώρα τον κορμό για την ερχόμενη σεζόν.

Ο μεν Μπρίτο μπορεί ως τώρα να πρόλαβε να παίξει μόνο σε δώδεκα (12) αγώνες, έντεκα (11) για το πρωτάθλημα και έναν (1) για το Κύπελλο, όμως, τόσο τα τέσσερα (4) γκολ που σημείωσε, όσο και η γενικότερη καλή παρουσία του, άναψαν το πράσινο φως στους διοικούντες την ομάδα να τον καλέσουν για νέα συμφωνία.

Ο δε Κίκε δεν έχει σημειώσει κάποιο γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε δεκατέσσερις (14) συμμετοχές και πέτυχε μόνο ένα (1) στο Κύπελλο σε τέσσερις (4), επίσης, όμως, στέκεται πολύ καλά στους αγωνιστικούς χώρους, οπότε και γι’ αυτόν η απόφαση για ανανέωση του συμβολαίου του ήταν θετική.
Keywords
Τυχαία Θέματα