Αναμονή για Λουντ, καμία πρόταση για Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις προτάσεις για την παραχώρηση του Ρόμπιν Λουντ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στην αγορά της Αγγλίας, καθώς αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Φινλανδό παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» περιμένουν τις προτάσεις των Άγγλων, καθώς επίσης και της Σταντάρ Λιέγης, για την παραχώρηση του έμπειρου μέσου.

Το «τριφύλλι» αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, για να αφήσει τον παίκτη να φύγει από το «Απόστολος Νικολαΐδης» από
τον Ιανουάριο. Ο Λουντ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ενδιαφερόμενες ομάδες φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησή τους τότε, ως ελεύθερη μετεγγραφή.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση ή επαφή με την πλευρά της Ναντ, η οποία ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού παίκτη και πως δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Στη συνέχεια, η γαλλική ομάδα θα ξεκινήσει επαφές με τον Παναθηναϊκό, για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποχωρήσει άμεσα ο Αργεντινός.
Keywords
Τυχαία Θέματα