Ανάμεσα στις τουλίπες… ανθίζει η πρόκριση!

Το εθνικό λουλούδι της Ολλανδίας είναι η τουλίπα. Και, στην πατρίδα αυτού του ξεχωριστού ανθού, η Εθνική Ελλάδας φιλοδοξεί να δει να… ανθίζει η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας!

Απόψε στο Αϊντχόφεν (07/09, 21:45), απέναντι στην Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα το διατηρήσει για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης μέσω του δεύτερου ομίλου, με την Interwetten.gr

να δηλώνει, όπως πάντα, παρούσα στο μεγάλο ραντεβού.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, προσφέρει πάνω από 210 ειδικές αγορές για την σπουδαία αποψινή αναμέτρηση στο «Φίλιπς Στάντιον», όπου ένα ιστορικό «διπλό» της Ελλάδας φτάνει στο πολύ ελκυστικό 7.00.

Το να σκοράρει η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ, κάτι που αναμφίβολα φαντάζει πολύ πιο εφικτό, προσφέρεται σε απόδοση 2.05 για το G/G από την Interwetten.gr, η οποία βεβαίως διαθέτει πάντα και ξεχωριστά Match Combos.

Μεταξύ αυτών, η Interwetten.gr προσφέρει σε απόδοση 5.30 να σκοράρουν οι δύο ομάδες, να εκτελεστούν ταυτόχρονα πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά και να δείξει ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ πάνω από 4,5 κάρτες συνολικά.

Το να σκοράρει ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος παίζει… εντός έδρας ως ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ, προσφέρεται σε απόδοση 4.70 από την Interwetten.gr, η οποία διαθέτει σε απόδοση 8.25 να βρει δίχτυα ο φορμαρισμένος Γιώργος Μασούρας.

Τρεις ημέρες μετά την δοκιμασία στο Αϊντχόφεν, η Ελλάδα θα υποδεχθεί στην ΑγιάΣοφιά το Γιβραλτάρ (Κυριακή 10/09, 21:45), με μοναδικό στόχο μια ακόμα νίκη, στον δρόμο προς τα γήπεδα της Γερμανίας και το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

Εκτός από τους αγώνες της εθνικής μας ομάδας, βεβαίως, το εξαήμερο των προκριματικών περιλαμβάνει πολλά ακόμα σπουδαία παιχνίδια σε Ευρώπη και Νότια Αμερική (για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη δεύτερη περίπτωση), με την Interwetten.gr να τα… συνοδεύει με εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Combo Markets και σούπερ αποδόσεις!

Μαζί με το ποδόσφαιρο, όμως, την τιμητική του έχει και το μπάσκετ! Την Παρασκευή (08/09), λοιπόν, διεξάγονται οι δύο σούπερ ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Σερβία – Καναδάς (11:45) και ΗΠΑ – Γερμανία (15:40).

Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, η Interwetten.gr προσφέρει ειδικές αγορές και ξεχωριστά Special Markets, ενώ ετοιμάζεται για πολλά… τρίποντα και την Κυριακή (10/09), όταν θα λάβουν χώρα ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, προκειμένου να κριθούν οι ομάδες που θα πάρουν τα πολυπόθητα μετάλλια.

Εξαήμερο σπουδαίων ραντεβού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με την Interwetten.gr να φωνάζει πάντα «παρούσα»!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανάμεσα,anamesa