Ανακοινώνει Ντέρικ Ουίλιαμς η Μπάγερν

Τα τυπικά απομένουν μόνο για την επισημοποίηση της συνεργασίας της Μπάγερν με τον ΝΒΑερ Ντέρικ Ουίλιαμς.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o 27χρονος φόργουορντ αποκάλυψε πως η ερχόμενη σεζόν θα τον βρει στο Μόναχο με τη φανέλα της Μπάγερν.

«Αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη με την Μπάγερν Μονάχου. Δεν ήταν η πιο εύκολη απόφαση, αλλά ήταν η σωστή. Έκατσα στο ΝΒΑ για 6-7 χρόνια. Έπαιξα με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δούλεψα πολύ και με τρόπους που δεν μπορεί
να καταλάβει ο απλός κόσμος. Δεν παραπονιέμαι. Δεν είναι το τέλος του δρόμου. Ξέρω πως θα επιστρέψω, θα το αποδείξω. Είμαι μόνο 27 χρόνων, γίνομαι καθημερινά όλο και πιο σοφός και θα σας ενημερώνω για το νέο μου ταξίδι» έγραψε στην ανάρτησή του στο instagram το Νο 2 του ντραφτ το 2011.

Ο Ουίλιαμς αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς το 2011-13, των Σακραμέντο Κινγκς το 2013-15, των Νιου Γιορκ Νικς το 2015-16, των Μαϊαμι Χιτ 2016-17, των Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2017, και των Λ0ος Άντζελες Λέικερς το 2018.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς έχει υπογράψει από τις 18 Σεπτεμβρίου το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο που φέτος επέστρεψε στη Euroleague και έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Ο Ουίλιαμς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά για δεύτερη εκτός ΗΠΑ, καθώς πέρυσι έπαιξε στην Κίνα για λογαριασμό των Τιαντζίν Γκολντ Λάιονς και σε μόλις δύο παιχνίδια στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Λέικερς.

Σε 428 παιχνίδια στο ΝΒΑ, από τα οποία στα 112 ξεκίνησε βασικός, ο Ουίλιαμς έχει μέσο όρο 8,9 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20,5 λεπτά συμμετοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα