Ανάγκες όπως η Ρεάλ και η Μπάρτσα!

Το παιχνίδι της Τετάρτης για τους "16" του κυπέλλου ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο ήταν μοιρασμένο σχεδόν στη μέση. Ο Ατρόμητος πήρε το κάτι παραπάνω με το όμορφο γκολ του Βασιλακάκη, που έκρινε και το ματς. Η ομάδα της Αρκαδίας δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με τον on fire Βασιλακάκη και μπόρεσε να συνέλθει μόνο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η κόπωση των Περιστεριωτών, αλλά και οι αλλαγές του Παντελίδη, που μετέτρεψαν τον "Αστέρα κυπέλλου" σε "Αστέρα
Superleague", ανέβασαν την απόδοση των γηπεδούχων. Ήταν θέμα λεπτομερειών η μη επίτευξη γκολ, με τον Μανιά να χάνει σημαντικές ευκαιρίες και να μην εκμεταλλεύεται το φορμάρισμα και την άνεση του με το σκοράρισμα.

Το 1-0 προφανώς δίνει προβάδισμα στον Ατρόμητο για τη ρεβάνς του Περιστερίου, όμως ο Αστέρας δεν θα κλάψει για το αποτέλεσμα, ούτε για την απόδοση. Ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα απ' τις 30 Οκτωβρίου και φτάσαμε στις 20 Δεκεμβρίου για την επόμενη. Σ' αυτό το διάστημα οι Αρκάδες μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία, αγγίζοντας ξανά την ανώτερη στιβάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ενώ είναι ζωντανοί στην μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Σε ό,τι αφορά τα νέα πρόσωπα ο Μπέρτος φάνηκε έτοιμος για επικίνδυνες αποστολές, όμως όταν χρειάστηκε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση, προτιμήθηκε ο Σίλβα. Ο Σελίν ήταν σταθερός και έδειξε πως πλέον μπορεί να γίνει rotation στις θέσεις των στόπερ, ενώ εμφανώς άνετοιμοι για παιχνίδι υψηλού ρυθμού ήταν οι Μαδίντα και Ισνάλντο. Προφανώς η διακοπή των εορτών θα τους ωφελήσει.

Το διάστημα αμέσως μετά τις γιορτές θα είναι κρίσιμο για να αποφύγει ο Αστέρας την τρικλοποδιά των πρώτων αγωνιστικών της φετινής Superleague. Τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Λαμία (εκτός) θα πρέπει να αποδώσουν βαθμούς που θα λειτουργήσουν ως βαθμολογικό και ψυχολογικό μαξιλάρι εν όψει της συνέχειας "φωτιά" με Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

"Εδω έχει ανάγκη από μεταγραφές η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, δεν θα έχει ανάγκη οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος;" δήλωσε με νόημα ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου, δείχνοντας τις προθέσεις του για την παραδοσιακά δύσκολη και "ρισκαδόρικη" μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. (Δείτε το απόσπασμα στο 03.00).
Keywords
Τυχαία Θέματα