Αν. Λόπεθ: «Υπάρχει και συνέχεια…» (video)

Την ικανοποίησή του παράλληλα με την πεποίθηση για κάτι καλό στο αντίστοιχο ματς του Βόλου, εξέφρασε ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ.

Όπως σημείωσε ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην Cosmote TV: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, παίξαμε πάρα πολύ καλά και κοιτάξαμε στο πρόσωπο τον ΠΑΟΚ και τελικά ηττηθήκαμε με μόνο ένα γκολ διαφορά. Υπάρχει

και συνέχεια με το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουμε στον Βόλο και επειδή η διαφορά είναι μόνο ένα γκολ, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το πλέον πρόσφατο ματς της ομάδας είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, είχαμε πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, είμαι σίγουρος πως θα δοθούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες στη συνέχεια». 

Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την αποχή των διαιτητών: «Οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση των διαιτητών και ελπίζω ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα διορθωθούν για να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα