Αλόνσο για Στουτγάρδη: «Μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Στουτγάρδη στη «BayArena» (Σάββατο 27/4, 19:30). Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Τσάμπι Αλόνσο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον ίδιο να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους του, αλλά και για τις απουσίες που θα έχει ο Βάσκος τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουν καλό προπονητή και παίζουν ένα πολύ ελκυστικό αλλά και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Τσάμπι Αλόνσο, για να συμπληρώσει «πλέκοντας το εγκώμιο» των Σουηβών:

«Είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια, είναι επιθετικοί στην αντίπαλη περιοχή, είναι ευέλικτοι και έχουν καλούς παίκτες τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Για μένα, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Οι «ασπιρίνες» θα έχουν σημαντικές απουσίες στην μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, ο Τσάμπι Αλόνσο δεν θα υπολογίζει στους Γκράνιτ Τσάκα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Εκτός από τον Ελβετό μέσο, οι τραυματίες Χλόζεκ και Μπόρχα Ιγκλέσιας, έβγαλαν μέρος της προπόνησης, αλλά ο Βάσκος τεχνικός δεν θα τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Ελπίζουμε ότι θα είναι 100% έτοιμοι στην προπόνηση της Δευτέρας», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος ολοκλήρωσε λέγοντας: «προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στη Ρόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα