Αιολικός-Λεβαδειακός 0-3: Πέρασε “αέρα” στο δρόμο για την άνοδο

Αιολικός και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν στη Μυτιλήνη για την 21η αγωνιστική ημέρα του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν και με 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο τέλος νίκησαν με 3-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, μετρούν πλέον 4 σερί νίκες και 6 στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Από την άλλη, ο

Αιολικός δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει την ανώτερη ποιοτικά ομάδα της Βοιωτίας και φυσιολογικά ηττήθηκε. Μετράει 8 αγώνες χωρίς τρίποντο και παραμένει βυθισμένος στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Στη πρώτη θέση με 45 βαθμούς βρίσκεται ο Λεβαδειακός, 6 μπροστά από την ΑΕΛ. Στους 16 παρέμεινε ο Αιολικός, που είναι στην δέκατη θέση και 8 βαθμούς μακριά από τη αποφυγή των πλέι άουτ.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Λούκας Πολέτο με πέναλτι στο 14’ και ο Τσιριγιώτης στο 45’. Ο Μπαΐροβιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αιολικός (Κρτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Τριανταφύλλου, Ιγνατίοβιτς, Καρανίκας, Ουνγιαλίδης, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Εννόμο, Ζιβογίνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Γιόκε, Σαραντίδης (68′ Μουχάλης)

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βίτσος, Τσιάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέτο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγιώτης (71′ Μπαΐροβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα