Αγκάθια για τα φαβορί σε Ρώμη, Μπρίστολ και Μέχελεν (video)

Σαν μονόδρομος φαντάζει για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ η πορεία προς το φετινό Λιγκ Καπ από τη στιγμή που τόσο νωρίς είναι τόσο μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία. Βέβαια σε τέτοια ματς κι ενόψει, τώρα, των Boxing Day's οι ομάδες ανάλογου βεληνεκούς κάνουν ορισμένες αλλαγές στα αγωνιστικά σχήματα θέλοντας να δώσουν χώρο και κυρίως χρόνο σε όλους τους παίκτες.
Πόσο όμως εύκολο θα είναι αυτό απόψε για τον πολυνίκη της διοργάνωσης (τρία Λιγκ καπ με Τσέλσι κι ένα πέρυσι με την Γιουνάϊτεντ) Μουρίνιο;
Η Μπρίστολ Σίτι
έχει ήδη αποκλείσει στο θεσμό τρείς ομάδες της Premier League (!). Την Γουότφορντ τον Αύγουστο εκτός έδρας (2-3), την Στόουκ εντός (2-0) και την Κρίσταλ Πάλας εντός (4-1) ενώ ενδιάμεσα διέλυσε με 5-0 την Πλίμουθ.
Στην Τσάμπιονσιπ πραγματοποιεί ανοδική πορεία φθάνοντας ήδη στην 3η θέση. Στο Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (τέσσερις νίκες, μια ήττα).
Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Μπριζ στο Βέλγιο καθώς διέσυρε την Άντερλεχτ με σκορ 5-0 πριν λίγα 24ωρα. Πάει κι αυτή ως φαβορί στο Μέχελεν κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει καλή άμυνα, όμως επιθετικά βρίσκει τα πατήματά του και πάνω σ' αυτό μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός!
Στο κύπελλο Ιταλίας η Ρόμα υποδέχεται την Τορίνο. Μπορεί να την αποκλείσει με βάση την ποιότητά της. Η ομάδα του Πιεμόντε πάντως πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο, το Ολίμπικο, θριάμβευσε με σκορ 3-1 επί της Λάτσιο!
Ντέρμπι έχουμε και στο κύπελλο Γερμανίας. Στο Μόναχο βέβαια, η Μπάγερν δείχνει πολύ πιο αξιόπιστη αυτή την εποχή απέναντι στην νευρική κι αγχωμένη Ντόρτμουντ. Εάν οι φιλοξενούμενοι πάνε σε ανοιχτό γήπεδο θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα.
Στην εμβόλιμη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Μπορντό, τη Μονακό κι ασφαλώς στην Παρί.
Στο Ολλανδικό κύπελλο ας μην αποκλείσουμε τις εκπλήξεις. Στο ίδιο γήπεδο πριν δύο βδομάδες η Τβέντε με τον Άγιαξ ήρθαν ισόπαλες 3-3 ενώ η Αϊντχόφεν ψάχνει να βρει ισορροπίες έχοντας απέναντί της έναν υποδεέστερο αντίπαλο ο οποίος σκοράρει εύκολα εκτός έδρας!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΙΤΑΛΙΑ, Coppa Italia (18.30 Novasports 4 HD) Roma - Torino : Goal/Goal (1,55)
ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (21.30) Mechelen - Club Brugge : Goal/Goal (1,60)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, DFB Pokal (21.45 Novasports Extra 1) Bayern München - Borussia Dortmund : Under 4,5 (1,38)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ, KNVB Beker (21.45) Twente - Ajax : Goal/Goal (1,55)
ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) Celtic - Partick Thistle : Home team Over 2,5 (1,50)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ, KNVB Beker (18.30) PSV - VVV Venlo : Goal/Goal 2nd half (3,00)
ΓΑΛΛΙΑ, Ligue 1 (21.50) Bordeaux - Montpellier : Home to score both halves (3,00)
ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga (22.30) Real Sociedad - Sevilla : 2 Draw No Bet (2,00)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΑΓΓΛΙΑ, Carabao Cup (22.00 Novasportstories) Bristol City - Manchester United : Goal/Goal (1,75)

** Ας θυμηθούμε πως έγινε αυτό 3-3 ανάμεσα σε Τβέντε και Άγιαξ πριν δύο εβδομάδες όπως και το πως νίκησε στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ καπ η Μπρίστολ Σίτι την Κρίσταλ Πάλας (4-1) με καλύτερους τους Λονδρέζους στα 2/3 της αναμέτρησης αλλά και με εντυπωσιακά γκολ - τα δύο τελευταία - από τους γηπεδούχους.
Keywords
Τυχαία Θέματα