ΑΕΚ: Τα γενέθλια πέρασαν, τώρα προέχει η νίκη κόντρα στον Άρη

Εορτασμοί γενεθλίων τέλος για την ΑΕΚ και τους παίκτες της που πλέον στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ματς με τον Άρη στην “Αγιά Σοφιά“. Ένα ματς που για την Ένωση είναι κομβικό για την πορεία της και την διεκδίκηση του τίτλου. Μετά τους δύο χαμένους βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέο στραβοπάτημα.

Ο Άρης έδειξε και στον αγώνα

του “Βικελίδης“, αλλά και στα δύο ματς κυπέλλου ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην ΑΕΚ. Άλλωστε, είναι η μόνη ομάδα φέτος που σε τέσσερα ματς δεν ηττήθηκε στα τρία, με την Ένωση να κερδίζει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό με δυσκολία, χάρη στο γκολ του Βίντα.

Δεν πρόκειται να είναι διαφορετική η εικόνα του Άρη, ούτε πρόκειται να μπει στο γήπεδο αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη δική της προσπάθεια σεβόμενη την ιστορία που κουβαλάει και τον κόσμο της. Η ΑΕΚ από την πλευρά της οφείλει να θυμηθεί τον καλό της εαυτό, να πιάσει ξανά υψηλά στάνταρ απόδοσης και να “τελειώσει” το ματς από νωρίς μη αφήνοντας περιθώρια σκέψης στους αντιπάλους ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αλμέιδα δεν έχει ξανά τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, είναι εκτός ο τραυματίας Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ο τιμωρημένος Ντάμιαν Σιμάνσκι. Απώλειες εννοείται, αλλά ο Αλμέιδα έχει τους παίκτες για να καλύψουν τα κενά.

Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, είναι μονόδρομος εάν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι το πρώτο κομβικό παιχνίδι από τα έξι που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Vasileiou (@giorgos_vasiliou18)

Keywords
Τυχαία Θέματα