ΑΕΚ: Πληγωμένη και με κόντρα προβλέψεις ψάχνει υπέρβαση (vid)

Αν δεν γνώριζες πως ο αγώνας της Μπράιτον με την ΑΕΚ είναι για το Europa League, κάλλιστα θα πίστευες πως πρόκειται για μία Champions League αναμέτρηση. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με τις πιθανότητες για πρόκρισης, εξ αρχής να είναι εναντίον της.

Ε και; Και πέρυσι όταν έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα το ίδιο ίσχυε, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” διέψευσαν τους πάντες.

Η ευρωπαϊκή σεζόν της ΑΕΚ συνεχίζεται με τους ομίλους του Europa League και το πρώτο ραντεβού με την Μπράιτον στην Αγγλία. Μια Μπράιτον που είναι εξαιρετική ομάδα, βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση και είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Από την άλλη, η ΑΕΚ με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα στην άμυνα πηγαίνει στο πρώτο ματς των ομίλων δίχως Βίντα, Μουκουντί και με μοναδικό καθαρό στόπερ τον Μήτογλου.

Η ΑΕΚ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν έχει να χάσει τίποτα το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Μπράιτον. Είναι ένα παιχνίδι δίχως άγχος για τους “κιτρινόμαυρους” που θα ωστόσο θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα και παρά τις εναντίον τους προβλέψεις.

Στον αγωνιστικό χώρο, όσοι παίκτες της ΑΕΚ κληθούν να αγωνιστούν εννοείται πως θα δώσουν τα πάντα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που έχει μόλις μία ήττα στην Αγγλία και παράλληλα την καλύτερη επίθεση της Premier League με 15 γκολ. Το τι θα καταφέρουν οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα το ξέρουμε το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα