ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι γκολάρες Μιραλάς και Λεονάρντο (vid)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι γκολάρες Μιραλάς και Λεονάρντο (vid)ageorgiΤετ, 12/16/2020 - 15:00

Σε ένα ματς χωρίς καλό θέαμα μπήκαν δύο από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Δράστες οι Μιραλάς και Λεονάρντο. Απολαύστε τα.

Στις 15 Οκτωβρίου 2011 ΑΕΚ

και Ολυμπιακός δε μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο ματς και η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις και θέαμα. Ακόμα και σε μια τέτοια αναμέτρηση όμως η ποιότητα αυτών των δύο ομάδων μπορούν να προσφέρουν δύο στιγμές μαγείας.

Μία για τον Ολυμπιακό με τον Κέβιν Μιραλάς να παίρνει την μπάλα αριστερά στην πλάγια γραμμή και να συγκλίνει φέρνοντας τη μπάλα στο δεξί και εκτελώντας στην απέναντι γωνία. Ένα υπέροχο γκολ για το 0-1.

Λίγη ώρα αργότερα, σα να ζήλεψε ο Λεονάρντο που βρέθηκε με τη μπάλα στο ύψος της περιοχή και σούταρε δυνατά στο κλειστό γάμα κάνοντας το 1-1 σε ένα ματς το οποίο υπέγραψαν οι δυο τους και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον έναν βαθμό.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ολυμπιακός ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι γκολάρες Μιραλάς και Λεονάρντο Submitted by ageorgi on Τετ, 12/16/2020 - 14:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/AEK_OSFP_11_12_GOALARES_LEONARD… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Σε ένα ματς χωρίς καλό θέαμα μπήκαν δύο από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Δράστες οι Μιραλάς και Λεονάρντο. Απολαύστε τα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Σε ένα ματς χωρίς καλό θέαμα μπήκαν δύο από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Δράστες οι Μιραλάς και Λεονάρντο. Απολαύστε τα.

Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα