ΑΕΚ: Οι αμυντικοί τόνισαν το πρόβλημα στην ανάπτυξη (pic)

ΑΕΚ: Οι αμυντικοί τόνισαν το πρόβλημα στην ανάπτυξη (pic)gvasilioΠαρ, 01/29/2021 - 20:57

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι αριθμοί της Opta επιβεβαιώνουν το πρόβλημα της Ένωσης στην ανάπτυξη.

Σε παιχνίδια όπως ήταν αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε το δικό του μερίδιο ευθύνης στον καταρτισμό της ενδεκάδας, περιμένουν

από τους ποιοτικούς τους παίκτες να κάνουν τη διαφορά και να έχουν ένα ήσυχο απόγευμα. 

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε από τους "κιτρινόμαυρους" με τους παίκτες από τη μέση και μπροστά να κυμαίνονται σε χαμηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς της Opta. 

 



Πρώτοι σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες ήταν παίκτες που αγωνίζονται από τη μέση και πίσω όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω γράφημα. 

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που γλίτωσε νέα θλάση ήταν ο πρώτος σε ανακτήσεις μπάλας, φτάνοντας τις 16! Αριθμός ιδιαίτερα υψηλός για έναν αγώνα με αντίπαλο μικρότερης δυναμικής από την ΑΕΚ. Για να καταλάβετε τι εννοούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου η ένταση ήταν πολύ μεγαλύτερη πρώτος σε ανακτήσεις ήταν ο Λάτσι και ο Σιμόες, οι οποίοι μαζί είχαν 18, έκαστος 9. 

Πρώτος σε επαφές ήταν ο δεξιός μπακ της Ένωσης, Μιχάλης Μπακάκης από τα πόδια του οποίου η μπάλα πέρασε 109 φορές, ενώ ήταν και αυτός που είχε τα περισσότερα γεμίσματα, τελειώνοντας τον αγώνα με 10 σέντρες.

Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ σε πετυχημένες πάσες, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 79 πάσες. 

Πάμε τώρα και στην επίθεση της Ένωσης... Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως τρεις μέρες μετά δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. 

Οι "κιτρινόμαυροι" έριξαν το βάρος της ανάπτυξης στον 23χρονο εξτρέμ, ο οποίος όμως είχε εγκλωβιστεί από τους φιλοξενούμενους και ήταν εντελώς ακίνδυνος. Μάλιστα, περιορίστηκε ακόμα και το δυνατό του σημείο, το ένας εναντίον ενός, έχοντας επιχειρήσεις τέσσερις ντρίμπλες συνολικά, με τις τρεις από αυτές να είναι αποτυχημένες. 

Δείτε το σχετικό infographic:

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι αριθμοί της Opta επιβεβαιώνουν το πρόβλημα της Ένωσης στην ανάπτυξη. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 20:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα