ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ και ο επόμενος…

Η είδηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, που η αλήθεια είναι πως έχουν απογοητευτεί από την φετινή πορεία.

Ο Πολωνός χαφ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα και μετά το χαλαρό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, η Τρίτη θα έχει αρκετό φόρτο… εργασίας, καθώς πρόκειται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές

εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, η ΑΕΚ για να έχει τον 32χρονο χαφ στο δυναμικό της μέχρι το τέλος της σεζόν, για εννέα παιχνίδια δηλαδή θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 700.000 ευρώ.

Το τι πρόκειται να συμβεί μετά το καλοκαίρι δεν είναι της παρούσης, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι της Ένωσης θα κάνουν την προσπάθειά τους για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα χρονιά. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα δρόμο. Ένα ένα τα βήματα.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Κριχόβιακ κυκλοφόρησε σενάριο πως η ΑΕΚ κοιτάζει να ενισχυθεί και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους “κιτρινόμαυρους“.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως στα ραντάρ της Ένωσης υπάρχει ένα ακόμα όνομα ποδοσφαιριστή που πρόκειται να μείνει ελεύθερος, με την ΑΕΚ να ετοιμάζει πρόταση όχι μόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά για μεγαλύτερη διάρκειας συμβόλαιο.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή και όλα διαμορφώνονται από τις εξελίξεις που τρέχουν καθημερινά. Άλλωστε, η FIFA έχει δώσει προθεσμία σε παίκτες από το Ουκρανικό και το Ρωσικό πρωτάθλημα να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα μέχρι τις 7 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα