ΑΕΚ: Μια νίκη θα αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης

ΑΕΚ: Μια νίκη θα αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισηςtnalΠέμ, 10/29/2020 - 08:48

Η ΑΕΚ ψάχνει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:55). Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα 3-0 από την Μπράγκα στο ματς της πρώτης αγωνιστικής και ψάχνουν το τρίποντο, προκειμένου να μπουν στο

παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Παράλληλα, με μια ενδεχόμενη επιτυχία της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα, η αγγλική ομάδα θα αναγκαστεί να είναι πιο προσεκτικοί στα δυο ματς με τους Πορτογάλους, που ακολουθούν στο πρόγραμμά της. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Καρέρα δεν υπολογίζει στους Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνη και Γαλανόπουλο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Τσιντώτα στην εστία και τους Σβάρνα και Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Ινσούα θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, με τους Κρίστιτς και Σάκχοφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Λιβάια, Λόπες και Μάνταλος αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Ανσαριφάρντ. 

Από την άλλη πλευρά, ο Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο μας στους Εντιντί, Σογιουντσού και Περέιρεα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Οι “αλεπούδες” αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 και τον Σμάιχελ στην εστία. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τζάστιν, Φοφανά, Μόργκαν και Φουχς. Το δίδυμο του άξονα της μεσαία γραμμής θα αποτελούν οι Τσάουντχαρι και Μεντί, ενώ οι Ουντέρ, Πέρες και Ολμπράιτον θα είναι οι τρεις μεοσεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Βάρντι.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η ΑΕΚ ψάχνει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:55). Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 08:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα