ΑΕΚ: Γεμίζει το "οπλοστάσιο" του Χιμένεθ

ΑΕΚ: Γεμίζει το "οπλοστάσιο" του ΧιμένεθgvasilioΠέμ, 03/11/2021 - 22:12

Με αρκετά γεμάτο “οπλοστάσιο”, αν δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, θα μπει η ΑΕΚ στη “μάχη” των Play Off της Super League

Ο Μανόλο Χιμένεθ το τελευταίο διάστημα έχασε πολλά και σημαντικά “γρανάζια”

λόγω μυϊκών τραυματισμών, με αποτέλεσμα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι να έχει στον πάγκο της ΑΕΚ πέντε παίκτες από τις ακαδημίες της Ένωσης. 

Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός μετράει αντίστροφα προκειμένου να δει ξανά τους περισσότερους παίκτες να είναι διαθέσιμοι. 

Για τον αγώνα με τον Βόλο επιστρέφουν από τιμωρία οι Νέναντ Κρστιτσιτς και Νασίμ Χνιντ, αλλά και ο Μάριο Μιτάι ο οποίος έχει μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Έλντερ Λόπες. 


Από εκεί και έπειτα, για την πρώτη αγωνιστική των Play Off θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διαθεσιμότητα των Μιχάλη Μπακάκη και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν στο ματς με τον Βόλο. 

Εκτός απροόπτου ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μετά τη θλάση στη γάμπα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, ενώ η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπολογίζεται για αρχές Απριλίου. 

Το ίδιο διάστημα θα επιστρέψει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, όμως είναι άγνωστο ακόμα το αν θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην ΑΕΚ

Όσο για τον Αντρέ Σιμόες, τα πράγματα για τον Πορτογάλο δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά και θα πρέπει να περιμένουμε νέο κύκλο εξετάσεων για να δούμε αν θα αγωνιστεί ξανά φέτος. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το πλευρό του Σιμόες.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Με αρκετά γεμάτο “οπλοστάσιο”, αν δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, θα μπει η ΑΕΚ στη “μάχη” των Play Off της Super League.  Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 22:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα