ΑΕΚ: Εκπληκτική πρωτοβουλία από τους παίκτες της ΑΕΚ!

Με χρήματα που συγκέντρωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αγοράστηκαν δώρα τα οποία χαρίστηκαν στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και σε αυτά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Μάλιστα αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ενώ ένα ακόμα γκρουπ παικτών επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Η

σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Δύο πραγματικά ξεχωριστές επισκέψεις πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αποφάσισαν να αγοράσουν δώρα με χρήματα που συγκέντρωσαν οι ίδιοι και να τα χαρίσουν στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και σε αυτά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”.

Οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Ελίασον, συνοδευόμενοι από τον Αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, τον Τeam Μanager, Δημήτρη Ναλιτζή και τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, Τάσο Τσατάλη, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Αντώνης Αλακιώτης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS, Λεμονής Φίλων, καθώς και οι άνθρωποι του Χωριού.

Οι Κιτρινόμαυροι μοίρασαν δώρα στα παιδιά, τους έδωσαν αυτόγραφα και έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια και επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι.

Η παρουσία τους εκεί δεν κινήθηκε στα όρια της… τυπικής επίσκεψης, αφού στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στο γήπεδο 5Χ5 που υπάρχει στην εγκατάσταση και έπαιξαν για πολλή ώρα ποδόσφαιρο μαζί με τους μικρούς τους φίλους, οι οποίοι έδειχναν ξετρελαμένοι από την εμπειρία.

Πριν αποχωρήσουν, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης άκουσαν από τους υπεύθυνους του Οργανισμού πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βλέπουν την ΑΕΚ να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όπως το τελευταίο με τον Άγιαξ, με τα “Παιδικά Χωριά SOS” στη φανέλα τους, ενώ οι παίκτες από την πλευρά τους υποσχέθηκαν στα παιδιά η επόμενη συνάντησή τους να είναι στην OPAP Arena, σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας.

Οι Γκίνης, Θεοχάρης, Πήλιος, Μήτογλου, Γεμπόα, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Ζίνι, Πισάρο, Χρυσόπουλος και Πόνσε, συνοδευόμενοι από τον Tεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ Ράντεκ Κουχάρσκι, τον Τeam Μanager Πάνο Αναστασόπουλο και τον γιατρό της ομάδας Χάρη Λάλο, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”.

Τους υποδέχθηκε και τους συνόδευσε στα τμήματα των χειρουργικών, ορθοπεδικών και της ΩΡΛ κλινικής ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανδρέας Τόσκας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χάρισαν στα παιδιά του νοσοκομείου εκπαιδευτικά παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές για να τα χρησιμοποιούν κατά τη νοσηλεία τους, με την ευχή αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη, καθώς και κασκόλ και αθλητικό υλικό της ομάδας.

Παράλληλα, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν αρκετά για ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και για τις αγαπημένες τους ασχολίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα