ΑΕΚ: Αποφεύγει τις "παγίδες" και προκρίνεται (pics)

ΑΕΚ: Αποφεύγει τις "παγίδες" και προκρίνεται (pics)gvasilioΠέμ, 03/04/2021 - 09:11

Η ΑΕΚ με “προίκα” το 4-2 του πρώτου αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ θέλει το απόγευμα της Πέμπτης να κλείσει εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. 

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό

της, έχοντας να επιδείξει μόλις δύο νίκες στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μία από αυτές είναι το 4-2 επί του Βόλου στο Ολυμπιακό Στάδιο και μάλιστα με ανατροπή, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε διάστημα δώδεκα λεπτών. 

Κρατάει το μηδέν και προκρίνεται

Για την ΑΕΚ είναι απλά τα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Βέβαια, αυτό έγινε για τελευταία φορά στις 31 Ιανουαρίου και τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη. Από τότε η ΑΕΚ έχει δεχθεί έντεκα γκολ σε έξι παιχνίδια για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Σίγουρα το 4-2 του πρώτου αγώνα την έχει βάλει σε θέση οδηγού σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως ο Βόλος έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ο αγώνας του Βόλου είναι ξεκάθαρο πως κρύβει "παγίδες" και αν η ΑΕΚ θέλει να προκριθεί πρέπει να κάνει το απλό. Να τις αποφύγει!
 

Ελεγχόμενο rotation από τον Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτό έχει φροντίσει να το κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες του. Τα διαδοχικά παιχνίδια όμως κρύβουν κινδύνους τραυματισμών και γι' αυτό τον λόγο ο Ισπανός προπονητής θα προσπαθήσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΚ είναι ο Τσιντώτας κάτω από την εστία, δεξιά ο Σβάρνας, αριστερά ο Λόπες, Λάτσι και Νεντελτσιάρου τα στόπερ, Σιμάνσκι και Κρστιτσιτς, Σάκχοφ, δεξιά θα βρεθεί ο Μαχαίρας, αριστερά ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΚ με “προίκα” το 4-2 του πρώτου αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ θέλει το απόγευμα της Πέμπτης να κλείσει εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.  Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα