Xάμαν: «Ο Σαλάχ δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Κουτίνιο»

Ο Ντίτμαρ Χάμαν αναφέρθηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ και ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν θα αφήσει την αγγλική ομάδα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» πιστεύει ότι ο Φιλίπε Κουτίνιο μετακόμισε από τον αγγλικό πρωτάθλημα στο ισπανικό, για λόγους κουλτούρας.

«Απλά δεν βλέπω τον Σαλάχ να ακολουθεί τα βήματα των Σουάρες και Κουτίνιο. Για τους Νιτιοαμερικάνους, το να πάρουν μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστιο πράγμα, λόγω της κουλτούρας που τους συνδέει», είπε αρχικά
ο Χάμαν πηγαίνοντας κόντρα στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Mirror", που θέλουν τον Αιγύπτιο να παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν έχω συναντήσει τον Σαλάχ, αλλά απ' όσα μου έχουν πει, φαίνεται να είναι κάποιος που του αρέσει να τον αγαπούν όπως κάνει γι αυτόν η Kop. Πιστεύω ότι έχει βρει ένα σπίτι που τον σέβονται και τον εκτιμούν και δουλεύει μ' έναν προπονητή που είναι αρκετά γενναίος να πληρώσει αρκετά χρήματα γι αυτόν... κοιτάξτε τι συνέβη στην Τσέλσι. Στην Μπαρτσελόνα ή στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν δεν είσαι ο Μέσι ή ο Ρονάλντο είσαι απλά ένας ακόμα παίκτης».
Keywords
Τυχαία Θέματα