WoW Classic: 350.000 παίκτες παρακολούθησαν έναν Gnome Mage να φτάνει level 60

Επικές καταστάσεις.

Ένας παίκτης κατάφερε να φτάσει πρώτος στο ανώτερο level του WoW Classic και ο εορτασμός που έλαβε χώρα αργότερα ήταν άνευ προηγουμένου.

Σύμφωνα με το Eurogamer, ο Jokerd, 22 χρονών από την Μάλτα, δημιούργησε έναν gnome mage χαρακτήρα και μάλιστα, stream-αρε όλη την διαδικασία μέχρι το level 60, στο Twitch. Το κατόρθωμα αυτό του πήρε μόλις τρεις μέρες.

Ακόμα καλύτερα βέβαια, ο Jokerd, ένας σχετικά άγνωστος παίκτης μέχρι τώρα, κατάφερε να φτάσει στο level cap πιο γρήγορα από την guild

της Method. Η τελευταία έπαιζε από ένα στούντιο στο Λος Άντζελες και έστελνε εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την πρόοδό της μέχρι το level 60.

Σε αυτό το Twitch clip, μπορείτε να δείτε πώς κατάφερε να φτάσει το level 60, καθώς χρησιμοποίησε παράλληλα και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες τακτικές. Στο peak του, ο Jokerd είχε 350,000 ανθρώπους να τον παρακολουθούν στο stream.

Αφού έφτασε στο level 60, ο Jokerd μεταφέρθηκε στην πόλη της Stormwind, όπου εκατοντάδες παίκτες τον περίμεναν, για να γιορτάσουν το κατόρθωμα. Μάλιστα, δημιούργησαν και έναν διάδρομο, από όπου Jokerd πέρασε, σαν να ήταν σε παρέλαση.

Μεταξύ άλλων, ο Jokerd δήλωσε πως για να φτάσει στο level 60, δεν μοιράστηκε τον λογαριασμό του με άλλους και κοιμόταν 6-8 ώρες τη μέρα.

About The Laying Abuse Accusations: I started using layering to my leveling advantage at level 58, at this point it was in the bad that i was first 60 and i wanted to save 1-1.5 hours. Feel free to check my vods, i streamed all of it, also i didnt have mob taggers.

— JokerdTV (@Jokereed) August 31, 2019

Σε μια πιο χιουμοριστική φάση, ο Jokerd έκλεισε το stream του, κάνοντας host αυτό των Method. Πιο πριν όμως, προσπάθησε, για πλάκα, να διαγράψει τον χαρακτήρα, μετά τον εορτασμό. Ωστόσο, άλλοι παίκτες κατάφεραν να τον σταματήσουν, στέλνοντας email, συνεχόμενα στον Jokerd, κάτι που διακόπτει τους παίκτες από το να διαγράψουν έναν χαρακτήρα.

Εσείς παίξατε WoW Classic; Σε ποιο level βρίσκεστε; Πείτε μας στα σχόλια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Intel φέρνει εξαπύρηνους επεξεργαστές σε UltrabooksAlienware Aurora 2019 Hands OnΑνακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα