U19 Ολυμπιακός-Λανς 2-2 (4-2 πεν.): O “ευρωθρύλος” στους 8!

Η Κ19 του Ολυμπιακού προκρίθηκε στους “8” του UEFA Youth League επικραρτώντας της Λανς με 4-2 στα πέναλτι κι ενώ είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Με αντεπίθεση διαρκείας όμως έφεραν τα ματς στα ίσα και όπως με την Ίντερ, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και

πήραν μια σπουδαία πρόκριση.

Η Λανς προηγήθηκε με ωραίο χτύπημα φάουλ του Σισουμπά στο 19ο λεπτό, ενώ στο 52′ ο Φοφανά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση έγραψε το 2-0. Ωστόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν το έβαλαν κάτω και στο 58′ μπήκαν ξανά στη διαεκδίκηση χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωστούλα.

Με το μομέντουμ στα “ερυθρόλευκα” ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης τέσσερα λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Πνευμονίδη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κι έτσι οι δύο ομάδες οδήγηθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 4-2 και να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση για τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η διαδικασία των πέναλτι:
Λανς: Σισουμπά 1-0
Ολυμπιακός: Μπάκουλας 1-1
Λανς: Γκανιού 2-1
Ολυμπιακός: Κωστούλας 2-2
Λανς: Ντιλιβίντι άουτ
Ολυμπιακός: Λιατσικούρας 3-2
Λανς: Μπερμόν δοκάρι
Ολυμπιακός: Τανούλης 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (65΄ Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Λιατσικούρας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (80′ Λόλης), Δαρβίρας (33′ Ντάμα) και Χ. Κωστούλας.

ΛΑΝΣ (Ντεμόν): Ντελπλάς, Εσκουφλέρ, Λεν, Μ’Μπαλά (76′ Απερί), Γκανιού, Σανιάν, Χερμπίν, Σιλά (72′ Μπαναγκά), Φοφανά (84΄Ντιλιβίντι), Μπερμπόντ, Σισουμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα