Tζουντόλι: “Ο Βλάχοβιτς δεν είναι προς πώληση, επιθυμία του συλλόγου η παραμονή Ραμπιό”

Η Γιουβέντους επικράτησε της Σαλερνιτάνα με το εμφατικό 6-1 στο Τορίνο και τώρα έχει στρέψει το βλέμμα της στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τα ονόματα των Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Άντριεν Ραμπιό να συνδέονται με άλλους συλλόγους.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της «βέκια σινιόρα», Κριστιάνο Tζουντόλι, μίλησε για αυτά τα ενδεχόμενα, επειδή αναφέρθηκε για πλήθος μεταγραφικών ζητημάτων που απασχολούν την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει θέμα πώλησης του Βλάχοβιτς

στην Άρσεναλ και πως επιθυμία των “μπιανκονέρι” είναι η παραμονή του Ραμπιό.

Juventus director Giuntoli on Adrien Rabiot out of contract in June 2024: “We want to keep our best players”.

“We are very optimistic to agree on new deal with Adrien, we will discuss about that in the next months. The relationship is excellent”, told Mediaset. pic.twitter.com/VBA9M6ceLk

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 4, 2024

“Πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς; Δεν ξέρουμε κάτι για αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχει κάτι. Ο Βλάχοβιτς δεν πωλείται. Παράλληλα, θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε νέα συμφωνία με τον Αντριέν, θα συζητήσουμε για αυτό τους επόμενους μήνες.

Juventus director Giuntoli: “Bid from Arsenal for Dusan Vlahović? We don’t know anything about that story, there’s nothing”.

“Vlahović is NOT for sale”. pic.twitter.com/cvE7bJEpMV

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 4, 2024

Η σχέση μας με τον παίκτη είναι εξαιρετική”, τόνισε ο Tζουντόλι για τις περιπτώσεις των Βλάχοβιτς – Ραμπιό, ενώ για τις φήμες που θέλουν την διοίκηση της Γιουβέντους να εξετάζει τις λύσεις των Χόιμπιεργκ (Τότεναμ) και Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι) είπε:

“Κάλβιν Φίλιπς ή Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ; Αυτή τη στιγμή δεν βλέπουμε κάποια ευκαιρία από αγωνιστική ή οικονομική πλευρά. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να υπογράψουμε κάποιον παίκτη, ψάχνουμε μόνο για σωστές λύσεις και δεν βλέπουμε κάποια αυτή τη στιγμή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα