Tσάμπιονς Λιγκ: Η ώρα της αλήθειας για την Μπάγερν

Στη Βαυαρία, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λάτσιο, με τους Ρωμαίους να έχουν το προβάδισμα, λόγω της νίκης τους με 1-0 στο πρώτο ματς του «Ολίμπικο».

Οι γηπεδούχοι, είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έχουν μείνει πίσω 10 πόντους από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Bundesliga και η 11ετής κυριαρχία τους στη Γερμανία, δείχνει να οδεύει προς τέλος.

Οι Βαυαροί, έχοντας χάσει προηγουμένως το Σούπερ Καπ και έχοντας μείνει εκτός Κυπέλλου Γερμανίας, κινδυνεύουν άμεσα με την πρώτη τους σεζόν χωρίς

τίτλο, μετά το 2011-12!

Οι Ρωμαίοι, θέλουν να επιστρέψουν σε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 24 χρόνια, με τον τεχνικό τους, Μαουρίτσιο Σάρι, να υπόσχεται ότι η ομάδα του δεν θα αμυνθεί «για 100 λεπτά», προκειμένου να υπερασπιστεί το προβάδισμά της.

Στο «Ανοέτα», η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι και αυτή υποχρεωμένη να κάνει ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει σοβαρό προβάδισμα μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Οι Βάσκοι, θέλουν να προκριθούν σε προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά από το 1982-83, οι Παριζιάνοι θέλουν να επιβεβαιώσουν την επιστροφή στους «8», μετά από δύο σερί αποκλεισμούς στους «16».

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00):
Μπάγερν Μ. – Λάτσιο
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν

Keywords
Τυχαία Θέματα