Tελευταία πράξη στη δολοφονία του πατέρα από τον 34χρονο γιο του

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη φρικτή πατροκτονία που σημειώθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων με θύμα τον 61χρονο και δράστη τον 34χρονο γιο του, μετά από άγριο καβγά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 11 σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας, όπου συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άντρα.

Σήμερα επίσης αναμένεται να οδηγηθεί
ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο 34χρονος γιος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Πώς έγινε το έγκλημα
Είχε περάσει περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ένας 34χρονος – έχοντας καταναλώσει αλκοόλ – τσακώθηκε με τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Ξαφνικά, πάνω στον καβγά, ο 34χρονος γιός με το χέρι του κάλυψε το πρόσωπο του 61χρονου πατέρα του με αποτέλεσμα αυτός να πέσει νεκρός από ασφυξία.

Μόλις έγινε αντιληπτό το έγκλημα απο την αδελφή του θύματος, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου δεν μπόρεσε να επέμβει καθώς ο 61χρονος ήταν νεκρός.

Επίσης στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη και σε άσχημη κατάσταση λόγω της μέθης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε πως πάνω στον τσακωμό θυμήθηκε πως είχε περάσει άσχημα παιδικά χρόνια, επειδή τον έδερνε ο πατέρας του.

Πηγή: News.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα