Superleague: Οι επιθετικοί πρωταγωνιστές

Ο πρωτοπόρος παναθηναϊκός έχει 9 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμήες στη σεζόν. Καλύτερος όλων ο πιο άτυχος μέχρι τώρα στη χρονιά εξαιτίας του τραυματισμού που θα τον κρτήσει για καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αϊτόρ έχει σημειώσει τα 8 από τα 24 γκολ του «τριφυλλιού» στη σεζόν πετυχαίνοντας με πέναλτι τα 4 εξ αυτών. Τον ακουλουθούν ο Σπόραρ με 5 και ο Παλάσιος με 4 τέρματα.

Η ΑΕΚ

έχει 8 παίκτες που βρήκαν δίχτυα μέχρι στιγμής στη σεζόν. Πρώτος και καλύτερος ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Αλμέιδα αποφάσισε να του δώσει θέση στην κορυφή της επίθεσης κι εκείνος έχει σημαδέψει 7 φορές τα δίχτυα των αντιπάλων σε 38 τελικές προσπάθειες. Τον ακολουθεί ο πολυτιμότερος παίκτης της «Ένωσης» μέχρι τώρα στη σεζόν Μίγιατ Γκατσίνοβιτς με 4 γκολ.

Εννέα διαφορετικούς σκόρερ, όσους και ο Παναθηναϊκός, έχει ο ΠΑΟΚ. Για τον «δικέφαλο» έχουν βρει τα αντίπαλα δίχτυα τέσσερις φορές οι Νάρεϊ και Ολιβέιρα που μοιράζονται την πρώτη θέση της ομάδας στο σκοράρισμα. Τους ακολουθεί ο Κούρτιτς με τρία τέρματα.

Τους περισσότερους σκόρερ στο πρωτάθλημα έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 10 παίκτες που βρήκαν δίχτυα από την αρχή της χρονιάς, όπως επίσης είναι η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους παίκτες μέχρι τώρα στη Superleague. Ο Μπακαμπού έχει σημειώσει τα περισσότερα (4), ενώ τον ακολουθεί ο Μπιέλ με τρία τέρματα. Οκτώ παίκτες έχουν σκοράρει από την αρχή της σεζόν και για τον Άρη που τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να γίνει παραγωγικότερος. Πρωταγωνιστής των «κίτρινων» στην επίθεση είναι ο Πάλμα αφού έχει σημειώσει 6 γκολ σε 17 τελικές προσπάθειες, ενώ έχει δώσει και 2 ασίστ σε συμπαίκτες του. Κοινώς έχει συμμετοχή σε 8 από τα 20 γκολ που έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα