Superleague 2: Μεγάλη νίκη για Καλλιθέα και Ιωνικό!

Φοβερές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν για τα play-off της Super League 2, με την Καλλιθέα να παίρνει το ματς με την Ηλιούπολη (4-0) και τoν Ιωνικό να επικρατεί στα Χανιά (0-1)

 Καλλιθέα – Ηλιούπολη: 4-0

Η Καλλιθέα διεύρυνε το νικηφόρο σερί της, αφού μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα που επικράτησε

εκτός έδρας με 1-0, επιβλήθηκε 4-0 της Ηλιούπολης. Η ομάδα του Χαράλαμπου Καβάση “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα (20′,45′), ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Η Καλλιθέα, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο δεύτερο μέρος ο Ντεμέτριους βρήκε δίχτυα στο 57′ και έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ήρθε και το “κερασάκι στην τούρτα” με τον Τόρες να κάνει το 4-0 και την ομάδα του.

 Χανιά -Ιωνικός: 0-1

Τα Χανιά κατέγραψαν τη δεύτερη σερί ήττα τους. Μετά από εκείνη από την Ηλιούπολη, αυτή τη φορά ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Ιωνικό (0-1). Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 49΄ με τον Γιάννη Οικονομίδη και κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος, με την ομάδα του να φεύγει από τα Χανιά με μία πολύ σημαντική νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα