Superleague 2: “Κόλλησε” η Καλλιθέα, στην κορυφή Χανιά και Καλαμάτα

Σημαντικούς βαθμούς έχασε η Athens Kallithea, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Αιγάλεω σε εκτός έδρας παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Superleague 2.

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα τα Χανιά και η Καλαμάτα και έπιασαν… κορυφή!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο:

Αιγάλεω – Athens

Kallithea 1-1

Δύο σημαντικούς βαθμούς έχασε η Καλλιθέα στο Αιγάλεω, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το “Σίτι” σε εκτός έδρας παιχνίδι. Η Καλλιθέα προηγήθηκε με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 48ο λεπτό, ενώ ο Καμαρά στο 56ο λεπτό έκανε το 1-1.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Παυλάκης (67′ Μπλάκσον), Τάμπας, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά (67′ Σταμένκοβιτς), Κωνσταντακόπουλος, Βάρκας, Κολλάς, Ναζίμ, Γκάβριτς (73′ Νταβιώτης).

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Ουές (87′ Μπουλούλης), Μανθάτης, Μεχίας (63′ Σίλβα), Ρομαό, Ματίγια, Μαρόττα, Περέιρα (63′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους (78′ Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2 βρίσκεται πλέον η Καλαμάτα μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Ηλιούπολης με 2-0.

Ο Πασάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 30ο λεπτό, ενώ ο Τάτος στο 45ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο τέρμα της “Μαύρης Θύελλας”.

Καλαμάτα (Αμανατίδης): Μέντες, Ραπόσο, Κωστούλας (78′ Δημόπουλος), Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες, Μπενίτεζ, Τάτος (71′ Κατάλντι), Ακόστα (59′ Γρίβας), Πάσας (78′ Καμπράλ), Μπαράλες (59′ Ρόβας).

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Ράμος, Βασιλούδης (46′ Μπαρμπάρο), Μπαρμπόσα, Ντέντλερ, Γκοτσούλιας, Μάντιτς (46′ Άντο), Τσαφταρίδης (78′ Τοπάλ), Φουρλάνος, Παντελίδης, Φρίμπονγκ (71′ Ράντοβατς).

Χανιά – Παναχαϊκή 4-1

Με πρωταγωνιστή τον Μαζουλουξή, τα Χανιά είχαν εύκολο έργο απέναντι στην Παναχαϊκή, καθώς επικράτησαν με 4-1 της ομάδας από την Πάτρα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Νάσου, ενώ τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 10′ με πέναλτι του Μάναλη. Ο Μαζουλουξής έκανε το 2-0 στο 17ο λεπτό και ο Μανουσάκης με σουτ το 3-0 στο 22′. Η Παναχαϊκή μείωσε σε 3-1 με τον Χριστόπουλο στο 45′, ενώ ο Μαζουλουξής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 83ο λεπτό.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά (46′ Σερβιλάκης), Λεμονής Τσέλιος, Ντίαζ (58′ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης, Κόλα (58′ Τσορνομάζ), Μάναλης (75′ Μάνος).

Παναχαϊκή (Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Κούτσιας, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Κυρσανίδης (46′ Παραστατίδης), Λότεν (46′ Νταμπίζας), Τόσκα (84′ Λιοφάγος), Αποστολόπουλος (75′ Αλίμπε), Χριστόπουλος (65′ Πατρινός).

Keywords
Τυχαία Θέματα