Super League 1: Οι διαιτητές της πρεμιέρας των play off

Super League 1: Οι διαιτητές της πρεμιέρας των play offtnalΠαρ, 03/19/2021 - 11:20

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Νικολακάκη, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζοβάρας. Στο VAR θα βρεθούν οι Βίντουλιν και Φωτόπουλος. 

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα σφυρίξει ο Γιάκομπ Κέλετ. Ο Δανός διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χούμελγκααρντ και Σόρενσεν. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κουμπαράκης, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Πούτρος και Πετρόπουλος.

Τέλος, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό θα σφυρίξει ο Αντόνιο Νόμπρε. Ο Πορτογάλος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Αλεξέα και Απτόσογλου, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γκορσίλας. Οι Μπορύνο Εστέβες και Μπαλτάς θα βρεθούν στο VAR.

  ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος. Article publish on Παρ, 03/19/2021 - 11:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα