Super League 1: Ανοίγει η αυλαία με δυο ματς

Στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα του 2-1 από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, ενώ η “ελαφρά ταξιαρχία” βρίσκεται στη 13η θέση με πέντε βαθμούς. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 40 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει 22 νίκες,

ενώ 20 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ έχει 30 νίκες, έναντι δυο των φιλοξενούμενων. Επίσης, εννέα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ οι Αγρινιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με πέντε βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 2-1 του ΠΑΟΚ, εντός έδρας. Ο Παναιτωλικός είχε γνωρίσει “βαριά” ήττα (5-1) από τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Παναιτωλικό. Στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων μετράει 19 νίκες, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Και τα τρία έχουν πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο. Εκεί, οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν οκτώ νίκες σε έντεκα ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (19:30 Novasports Prime)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος (15:00)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (17:15)
ΑΕΚ-Άρης (19:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (19:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου

Ιωνικός-Βόλος ΝΠΣ (19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα