South Park: The Fractured But Whole: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bring the Crunch DLC

Σε μόλις λίγες μέρες.

Το επόμενο DLC του South Park: The Fractured But Whole, Bring the Crunch, έρχεται στα τέλη του Ιουλίου, και οι fans του Nintendo Switch δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για το The Stick of Truth.

Η

Ubisoft ανακοίνωσε το add-on content, που θα κυκλοφορήσει συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου, στα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC και θα κοστίζει $12.

Το Bring the Crunch θα φέρει ένα νέο story campaign μαζί με το "Final Girl" superhero class. Η ιστορία ακολουθεί εσάς και την υπόλοιπη ομάδα, ενώ προσπαθείτε να σώσετε το θερινό στρατόπεδο της λίμνης Tardicaca των οποίων οι σύμβουλοι αγνοούνται. Εν τω μεταξύ, ο νεώτερος φίλος σας Mint-Berry Crunch, γνωστός και ως Bradley Biggle, γνωστός και ως Gok-zarah, μόλις έφτασε από τον οικιακό πλανήτη του Kokujon.

To "Final Girl" superhero class θα περιλαμβάνει νέα combat tactics και traps για να κατατροπώσετε τους αντιπάλους. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες σας δυνάμεις αφού ολοκληρώσετε το Lake Tardicaca.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΤο Rainbow Six Siege ρίχνει άμεσο τσεκούρι στο "hate"Φήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίαςΦωτογραφίες: Xbox Arena Festival 3 powered by ΠΛΑΙΣΙΟ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα