Serie A: «Άλωσε» το «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Λάτσιο (highlights)

Η Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε με 2-1 της Νάπολι στην έδρα της με τον Χρήστο Μανδά στον πάγκο. Οι «παρτενοπέι» ήταν πιο απειλητικοί στην αρχή του αγώνα, αλλά η ομάδα της Ρώμης άνοιξε το σκορ με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 30′ με εντυπωσιακό τακουνάκι.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας με τον Ζιελίνσκι δύο λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια του «Ντιέγκο Μαραντόνα» με τον πίνακα του σκορ στο 1-1. Η Λάτσιο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 52′ με τον Καμάντα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ

με τη νέα του ομάδα.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σάρι σκόραραν δις στο 67ο λεπτό και το 71′ με τους Τζακάνι και Γκεντουζί αντίστοιχα, όμως τα τέρματα δεν μέτρησαν ως οφσάιντ. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε στο 2-1 και η Λάτσιο πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα (66′ Ρούι), Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (84′ Σιμεόνε), Πολιτάνο (75′ Λίντσρεμ, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (66′ Ρασπαντόρι).

Λάτσιο: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (81′ Πελεγκρίνι) Καμάντα (65′ Γκεντουζί), Κατάλντι, Αλμπέρτο, Άντερσον (81′ Πέδρο), Ιμόμπιλε (90′ Καστεγιάνος), Τζακάνι (90′ Ίσακσεν)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΟΝΤΣΑ: 3-0

Στο άλλο παιχνίδι η Αταλάντα νίκησε με εμφατικό τρόπο 3-0 την Μόντσα. Στο 34′ ο Έντερσον έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σκαμάκα έστειλε την Αταλάντα στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0. Στο 62′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα