SDCC 2018: O σκηνοθέτης του "Iron Man 3" σχολιάζει με περίεργο τρόπο μια σκηνή από το "Avengers: Infinity War"

Πάμε Spidey!

Κατά τη διάρκεια του πάνελ για το "The Predator" στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ο σκηνοθέτης του "Iron Man 3", Shane Black, έριξε λίγο φως στο "Infinity War", μιλώντας για τις σχέσεις μεταξύ του Thanos και του Spider-Man.

"Την μια στιγμή έρχεται ένα τρένο κατά πάνω του και το μετατρέπει σε ένα σμήνος πουλιά" είπε ο Black. "Και την επόμενη έρχεται ο Spider-Man, και είναι σε φάση 'Τα μάτια μου! Έχουν ιστούς!'

Μου άρεσε η ταινία, απλά, το παιδί έπρεπε να κάνει κάτι".

Ο Black είπε ότι ήταν fan του "Infinity War", αλλά όταν ρωτήθηκε για το αν ο Predator θα κέρδισε σε μια μάχη ανάμεσα σε κάποιους χαρακτήρες, η ανομοιότητα μεταξύ των χαρακτήρων Thanos και Spider-Man ήρθε στην επιφάνεια.

Φυσικά, το σχόλιο του Black προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σχετικά με τις σχέσεις του με την Marvel, αλλά ο σκηνοθέτης έσπευσε να ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα αργότερα σε συνέντευξή του με το IGN. "Όταν προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από το τοξικό fandom", είπε. "Δεν θέλουμε να τα κάνουμε μπάχαλο. Και ελπίζω, πραγματικά, ότι δεν πειράζει να μιλάω για τις ταινίες Marvel που αγαπώ, δηλαδή το "Avengers: Infinity War'. Και έκανα ένα αστείο για τον ιστό στα μάτια του Thanos.

"Και υποτίθεται πρόσβαλα την Marvel", συνέχισε. "'Σκηνοθέτης πρόσβαλε την Marvel." Δεν έγινε έτσι! Αγαπώ την Marvel. Μου έδωσαν ό,τι έχω!"

Για περισσότερα σχετικά με το "The Predator", διαβάστε γιατί ο Schwarzenegger απέρριψε έναν ρόλο στην ταινία, αλλά και για τις νέες πληροφορίες που μάθαμε στο φετινό ComicCon.

Το "The Predator" θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, μόνο στο IGN Greece.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceSDCC 2018: Αποχωρεί οριστικά ο Andrew Lincoln απ' το "The Walking Dead"SDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"SDCC 2018: Ετοιμαστείτε για X-Men Comics ανακοίνωση από την Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα